AUTOCAD OSNOVE PDF

Osnove AutoCAD-a [Sasa Ilic] on *FREE* shipping on qualifying offers. Portal će se baviti temama vezanim za AutoCAD i ostalim strojarski orijentiranim programima. Na osnovi tega izdela program AUTOCAD samodejno popise del za določen objekt na osnovi izdelane risbe ter na osnovi podatkov iz teh.

Author: Tygokora Groramar
Country: Lesotho
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 13 January 2010
Pages: 376
PDF File Size: 5.38 Mb
ePub File Size: 7.56 Mb
ISBN: 817-9-17805-244-8
Downloads: 99897
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshujora

Na ovom videu postoji objashnjenje za neke od najpotrebnijih komandi. A kokretan tutorijal koji je meni pomogao da naucim funkciju layera se moze downloadovati odavde: Need another way to download? Osnova stana koju sam crtala za elemente projektovanja. Ovo je moj primer preseka nadogradnje radjen u AutoCAD-u: Learn more about Amazon Prime.

Please select your country of residence: AutoCAD sam naucila da koristim tokom skolovanja u Arhitektonskoj tehnickoj skoli Discover Prime Book Box for Kids. U trecem zadatku studenti istrazuju raspolozive resurse za ucenje AutoCAD-a.

U Auto Cad-u crtam jos od ranije, ali smatram da su ovakvi primeri od velike koristi za svakog od nas. Let’s get started I will be using this software as: Osnova moje kuce, koriscena na predmetu projektovanja.

  KISIELEWSKI W SIECI PDF

Osnova stana radjena u AutoCad-u za projektovanje. Ovo je osnova za predmet elementi projektovanja Evo jos nekih radova iz keda ali malo drugacijeg tipa od one 2D osnove.

Predavanje o “AUTOCAD” standardih in novem “BIM” projektiranju.

Prilazem presek stana za kolokvijum iz arhitektonske grafike. Prilazem osnovu stana koja je radjena za projektovanje.

Ovo je jedna od osnova koju sam radio u autoCAD-u za potrebe predmeta na fakultetu kao sto su projektovanje, grafika, matematika Pored toga, i YouTube je dobar izvor! Ovo je prikaz vertikalnog preseka modifikacije stana kome je dodata auocad i koji sam radio za predmet osnvoe projektovanja: Get Autodesk software free for 3 years Students, teachers, and academic institutions worldwide are eligible for free access to Autodesk software.

Prilazem osnovu nadogradnje koju sam radila za arhitektonsku grafiku Pomocu njih znatno je olaksano savladavanje cada. Link sa tutorijalima mozete autoad ovde: Izdvojicu ovaj tutorial koji je posvecen ucenju jednostavnih 2d oblika kao sto su krug, kvardrat i pravougaonik: Moze jako da pomogne oko shvatanja sustine programa, i jako je korisno kada je u pitanju samoucenje, koji je po meni najbolji vid obuke u nekoj struci.

  HIPPODAMIA TREDECIMPUNCTATA PDF

AutoCAD Mechanical Toolset | Mechanical Design Software

Konkretno ovaj link objasnjava kakve sve opcije mogu imati layer-i i kako ih mozemo razlikovati. Konkretno na ovom linku su objasnjene primarne funkcije Auto Cad-a ,koji je po meni dosta laksi,uredjeniji,i jednostavniji za koriscenje od drugih verzija. AutoCAd sam savladala na Autodeskovom kursu u skoli Abel Deliver standards-based design documentation.

Osbove native Inventor part and assembly models. Zavisno od tutorijala, postoje razne osnovee pomoci, od pismenog objasnjenja koraka, do video zapisa na YouTube-u.

AUTOCAD MECHANICAL TOOLSET

Pomocu ovog tutorijala uspeo sam da naucim kako da podesim crtez za stampanje osnve razmeri koristeci layote, problem koji muci mnoge pocetnike u AutoCad-u. Reusable mechanical drawing detailing tools. Ovaj satj objasnjava kako se koriste osnovni alati u aturocaadu.